Αλμυρά κρουασάν

by sidagi.gr
441 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ένα αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι
1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για κρουασάν (φύλλο σφολιάτας)
200 γραμμάρια φέτα

Εκτέλεση:

Μοιάζει με την τυρόπιτα αλλά η ζύμη είναι από κρουασάν και το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
Πολτοποιούμε τη φέτα μαζί με το πιπέρι το αυγό και το αλεύρι. Κόβουμε τη ζύμη του κρουασάν σε τετράγωνα κομμάτια.

Στα μισά κομμάτια βάζουμε από μία κουταλιά από το μείγμα φέτας, με τα άλλα μισά τα καλύπτουμε και πιέζουμε περιφερειακά σε κάθε κρουασάν.

Αφήνουμε σε ζεστό φούρνο να διπλασιάσει τον όγκο του και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 20 – 25 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα