Home Συνταγές Αλάτι με πάπρικα και ρίγανη

Αλάτι με πάπρικα και ρίγανη

by sidagi.gr
0 σχόλιο 18 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 κουταλιά της σούπας (γεμάτη) πάπρικα καυτερή
3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκια του γλυκού πιπέρι καγιέν
2 κουταλάκια του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένος βασιλικός, ρίγανη

Εκτέλεση:

Αρωματίστε το αλάτι σας με πικάντικο και γευστικό άρωμα για τα φαγητά σας

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Σφραγίστε καλά σε αεροστεγές δοχείο και φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα