Ακτινίδια με επικάλυψη σοκολάτας

by sidagi.gr
514 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

6 μεγάλα ακτινίδια αποφλοιωμένα, κομμένα σε φέτες 2 εκ.
1 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα  κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας
Ξυλάκια για γλειφιτζούρια

Εκτέλεση:

Φτιάξτε υγιεινά γλειφιτζούρια με φρούτα και σοκολάτα για μικρούς και μεγάλους!

Καθαρίζετε τα ακτινίδια και αφαιρείτε τις 2 άκρες τους. Κόψτε τα ξεφλουδισμένα ακτινίδια σε φέτες και τοποθετείτε ένα ξυλάκι σε κάθε φέτα από το ακτινίδιο. Τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο με επένδυση από λαδόκολλα και αφήνετε να παγώσουν καλά στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
 
Σε ένα γυάλινο μπολ, λιώνετε την σοκολάτα μαζί με το λάδι καρύδας σε μπεν μαρί με νερό που σιγοβράζει.  
Βουτήξτε κάθε ακτινίδιο στη λιωμένη σοκολάτα. Η σοκολάτα θα σκληρύνει μέσα σε λίγα λεπτά . Βάζετε στο ψυγείο πριν τα καταναλώσετε.

Ακτινίδια με επικάλυψη σοκολάτας

 

Ακτινίδια με επικάλυψη σοκολάτας

Ακτινίδια με επικάλυψη σοκολάτας

Πηγή : www.showfoodchef.com
 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα