Home Γλυκά Αχλάδια ποσέ με κρέμα μασκαρπόνε και καφέ

Αχλάδια ποσέ με κρέμα μασκαρπόνε και καφέ

by sidagi.gr
0 σχόλιο 33 προβολές

Υλικά:

Για 2 -4 άτομα

4  αχλάδια κομμένα στη μέση και καθαρισμένα
2 κούπες τυρί μασκαρπόνε
1/2 κούπα ζάχρη άχνη
1/4 φλιτζάνι στιγμιαίο καφέ
1/4 κουταλάκι κανέλα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και μυρωδάτο γλυκό με απαλή γεύση για όλες τις ώρες

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Κόβετε τα αχλάδια στη μέση και καθαρίζετε από το κοτσάνι τους. Τοποθετείτε σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και ψήστε 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Ανακατέψτε το τυρί μασκαρπόνε με την άχνη και τον καφέ σε ένα μικρό μπολ. Απλώστε το μείγμα τυριού σε ένα πιάτο το βάζετε τα αχλάδια από πάνω. Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα