Υλικά:
Για 2 -4 άτομα
4 αχλάδια κομμένα στη μέση και καθαρισμένα
2 κούπες τυρί μασκαρπόνε
1/2 κούπα ζάχρη άχνη
1/4 φλιτζάνι στιγμιαίο καφέ
1/4 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και μυρωδάτο γλυκό με απαλή γεύση για όλες τις ώρες
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις. Κόβετε τα αχλάδια στη μέση και καθαρίζετε από το κοτσάνι τους. Τοποθετείτε σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και ψήστε 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ανακατέψτε το τυρί μασκαρπόνε με την άχνη και τον καφέ σε ένα μικρό μπολ. Απλώστε το μείγμα τυριού σε ένα πιάτο το βάζετε τα αχλάδια από πάνω. Πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.