Υλικά:
3/4 φλιτζάνι κριθαράκι
340 γραμμ φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα
280 γραμμ κατεψυγμένα φασόλια ενταμάμε
1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση
2/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
1/4 φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
3 κουτ. της σούπας ξίδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Δημιουργήστε με τα παρεξηγημένα φασόλια μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά και πολλά μυρωδικά. Το κριθαράκι θα δώσει στην συνταγή σας μια διαφορετική γεύση.
Δημιουργήστε με τα παρεξηγημένα φασόλια μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά και πολλά μυρωδικά. Το κριθαράκι θα δώσει στην συνταγή σας μια διαφορετική γεύση.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα μαγειρέψτε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
3 λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τα πράσινα φασόλια και τα edamame.
Στραγγίξτε τα και ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Στραγγίξτε και πάλι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τα φασόλια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Κλείστε το μπολ από πάνω και αφήστε τα να μαριναριστούν για 15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Άφηστε το να κρυώσει και μετά σερβίρετε.