Υλικά:
πατάτες βιολογικές, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι (100 ml) ελαιόλαδο
500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου (ή πέρκας), φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 βαζάκι τόνος σε νερό
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
2 αυγά
τα φύλλα από 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης, πολύ ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι γαλέτα (τριμμένη φρυγανιά)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Για τα παιδάκια που δεν τα πάνε καλά με τα ψάρια αυτή η συνταγή είναι ό, τι πρέπει αφού αγαπητές μαμάδες θα μπορέσετε να τα «ξεγελάσετε» και να σερβίρετε το ψάρι ως μπιφτέκι!
Για τα παιδάκια που δεν τα πάνε καλά με τα ψάρια αυτή η συνταγή είναι ό, τι πρέπει αφού αγαπητές μαμάδες θα μπορέσετε να τα «ξεγελάσετε» και να σερβίρετε το ψάρι ως μπιφτέκι!
Στρώστε τις φέτες πατάτας σε ένα μέτριο αντικολλητικό ταψί, με τρόπο που η μία να μισοσκεπάζει την άλλη και πασπαλίστε με αλατοπίπερο.
Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή στο Baby.gr