Υλικά:
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια φράουλες καθαρισμένες
χυμό από 1 λεμόνι
170 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
80g νιφάδες βρώμης
2 μήλα τριμμένα
Για το σερβίρισμα
1 ροδάκινο – κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 χούφτα βατόμουρα
1 χούφτα φράουλες κομμένες στα τέσσερα
4 κουταλιές της σούπας ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκι Αιγίνης, πεκάν )
Εκτέλεση:
Δροσερό και δυναμωτικό γλύκισμα για το πρωινό σας
Στο μούλτι ρίχνετε τις φράουλες μαζί με το χυμό λεμονιού, γιαούρτι και μέλι. Ανακατέψτε μέχρι να γίνε ένα απαλό και λείο μείγμα.
Χύστε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέστε τα βρώμη και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Καλύψτε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σερβίρετε με τα τριμμένα μήλα και ξανά ανακατεύετε.
Προσθέστε τα υπόλοιπα φρούτα, σπόρους και ξηρούς καρπούς.