Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 τομάτες, ψιλοκομμένες
1 μεγάλο αγγούρι, ψιλοκομμένο
3/4 φλιτζανιού φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους
1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας σόγια σως
1/4 φλιτζανιού ξίδι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καλοκαιρινή σαλάτα με απαλή και ελαφριά γεύση για όλες τις ώρες
Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε όλα τα υλικά ψιλοκομμένα, ανακατεύετε καλά, ραντίστε με το ντρέσινγκ και τοποθετήστε στο ψυγείο για 15 λεπτά πριν σερβίρετε.
Για το ντρέσινγκ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το τριμμένο τζίντζερ, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τη σόγια σως και το ξύδι ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να δέσει.