667
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
700 γραμμάρια πεπόνι κομμένο σε κύβους
6 φέτες προσούτο, κομμένες σε τρίτα
18 μπαλάκια μοτσαρέλας
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φρέσκα φύλλα δυόσμου
Εκτέλεση:
Δροσερό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα
Κόψτε πεπόνι σε κύβους 2,5 εκατοστών. Καρφιτσώστε σε μια οδοντογλυφίδα από ένα κομμάτι πεπόνι, προσούτο και μποτσαρέλα. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με δυόσμο και σερβίρετε.