Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 μικρή σελινόριζα
1 μεγάλο παντζάρι
1 μικρή μαραθόριζα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαρούλι
112 γραμμάρια ανθότυρο τριμμένο
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα φουντούκια
Χυμός από 2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολη σαλάτα με φρέσκα λαχανικά, παντζάρι και μαλακό ανθότυρο για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας γεύμα
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα χοντροκομμένα φουντούκια και τα ζεσταίνουμε, ανακατεύοντας συχνά για περίπου 4 λεπτά.
Ψιλοκόβετε τη μαραθόριζα μαζί με σελινόριζα, το παντζάρι, το μαρούλι και τα ρίχνετε σε μια σαλατιέρα, προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ανθότυρο τριμμένο, τα φουντούκια και ανακατεύετε.
Ανακατεύετε το χυμό λεμονιού μαζί με το ελαιόλαδο και ραντίζετε τη σαλάτα. ανακατεύετε και σερβίρετε.