Υλικά:
200 ml. Βιτάμ Culinesse
6 αυγά
100 ml. κρέμα γάλακτος
½ πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους
150 γρ. τυρί καλαθάκι Λήμνου κομμένο σε μικρά ζάρια
6 μικρά τοματίνια κομμένα στη μέση
Ανάλογο πιπέρι και αλάτι
4 φρυγανισμένες φέτες από χωριάτικο ψωμί με προζύμι
Εκτέλεση:
Ανακαλύψτε την πιο λαχταριστή συνταγή για στραπατσάδα με λαχανικά και τυρί καλαθάκι Λήμνου με το Vitam Culinesse
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε την απαιτουμένη ποσότητα από το Βιτάμ Culinesse και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα και το αλατοπίπερο
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές στο σκεύος με το Βιτάμ Culinesse και τις σοτάρουμε ελαφρά.
Κατόπιν ρίχνουμε το μίγμα των αυγών και της κρέμας γάλακτος στο σκεύος. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσουν.
Συμπληρώνουμε με το τυρί καλαθάκι Λήμνου και τα τοματίνια και συνεχίζουμε το να ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο ακόμα Βιτάμ Culinesse και πιπέρι.
Μόλις μαγειρευτούν όλα τα υλικά, αποσύρουμε από την φωτιά.
Παράλληλα κόβουμε τις φέτες από χωριάτικο ψωμί της φρυγανίζουμε στον φούρνο, αφού πρώτα τις έχουμε αλείψει ελαφρά με Βιτάμ Culinesse.
Σερβίρουμε τη στραπατσάδα επάνω στις φρυγανισμένες φέτες του χωριάτικου ψωμιού. Καρυκεύουμε αν θέλουμε με λίγο πιπέρι ακόμα.