Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 ¼ φλιτζάνια αμύγδαλα αλεσμένα σε σκόνη
1 φλιτζάνι βρώμη
½ φλιτζάνι ακατέργαστη ζάχαρη
⅓ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
⅛ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
1 ώριμη μπανάνα
¼ φλιτζανιού γάλα Καρύδας
2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
⅔ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:
Γευστικά και υγιεινά μπισκότα με βρώμη και μπανάνα για μικρούς και μεγάλους
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Απλώνετε 2 φύλλα λαδόκολλας σε ταψιά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, λιώνουμε τη μπανάνα με ένα πιρούνι. Προσθέστε το γάλα καρύδας, το ηλιέλαιο, και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.
Προσθέστε τα αλεσμένα αμύγδαλα, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη κανέλα και ανακατεύετε.
Προσθέστε τη βρώμη και τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.
Με μια κουταλιά του γλυκού απλώνετε το μείγμα σε μπαλάκια πάνω στις λαδόκολλες.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15-18 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν για λίγη ώρα και σερβίρετε.