1,6K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 συναγρίδα φρέσκια περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και ζουμερό ψάρι στο φούρνο με λαδολέμονο
Καθαρίζουμε τη από τα λέπια, και αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και τη περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Βάζουμε τη συναγρίδα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη το δεντρολίβανο, τα λεμόνια.
Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 55 – 60 λεπτά.