Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1/2 κούπα κριθαράκι
2 καρότα κομμένα σε φέτες
150 γραμμάρια φέτα
Θυμάρι
Μαϊντανός
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολη και δροσερή σαλάτα για όλες τις ώρες
Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα καρότα, τα κόβουμε σε φέτες και τα βράζουμε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το βασιλικό και μαϊντανό.
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε το κριθαράκι, τη φέτα, το βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.