Υλικά:
Για τις σοκολατένιες καρδιές
250 γραμμάρια σοκολάτα λιωμένη
1 φύλλο λαδόλλας
1 κορνέ με λεπτή μήτη ή μπουκάλι με μύτη για σάλτσες
Για τις σοκολατένιες πεταλούδες
250 γραμμάρια σοκολάτα λιωμένη
1 φύλλο λαδόλλας
1 κορνέ με λεπτή μήτη ή μπουκάλι με μύτη για σάλτσες
Εκτέλεση:
Για τους αγαπημένους μας… Γλυκές καρδούλες για ντεκόρ!
Για τους αγαπημένους μας… Γλυκές καρδούλες για ντεκόρ!
Για τις σοκολατένιες καρδιές
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και τη βάζουμε στη σακούλα κορνέ. Έπειτα ζωγραφίζουμε τις καρδούλες με ένα μολύβι στη λαδόκολλα και περνάμε ακριβώς από πάνω τη σοκολάτα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά, ξεκολλάμε τις καρδούλες από τη λαδόκολλα και ντεκοράρουμε τα γλυκά μας!!
Για να φτιάξετε σοκολατένιες πεταλουδίτσες
Απλά λιώνετε τη σοκολάτα. Μετά τη βάζετε σε κορνέ. και σχεδιάζετε σε λαδόκολλα αφού την έχετε τσακίσει στη μέση, σχεδιάζετε μια πεταλούδα. Στη συνέχεια παίρνετε 2 χαρτόνια και τα τσακίζετε στη μέση για να γίνουν δύο V, Μεταφέρετε τη λαδόκολλα με τη σοκολάτα μέσα στα χαρτόνια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 15 λεπτά και είναι έτοιμο!