Υλικά:
Ελαιόλαδο
Παγοθήκη
Βότανα ψιλοκομμένμα (θυμάρι, δεντρολίβανο, άνηθος κτλπ)
Εκτέλεση:
Ένα άλλο tip για να διατηρείτε τα φρέσκα βότανα… Είναι να τα αποθηκεύσετε φρέσκα σε παγοθήκες, ρίξτε λίγο λάδι και μετά κατάψυξη!
Διαλέξτε μια καθαρή και στεγνή παγοθήκη. Στη συνέχεια πλένετε και ψιλοκόβετε τα βότανα. Με χαρτί κουζίνας στεγνώνετε τα βότανα και τα τοποθετείτε ψιλοκομμένα μέσα στις παγοθήκες. Έπειτα γεμίζετε τις παγοθήκες με ελαιόλαδο μέχρι να καλύψει τα βότανα και μετά αποθηκεύετε στη κατάψυξη.
Με αυτό τον τρόπο κάθε φορά που θα θελήσετε να βάλετε φρέσκα βότανα στο φαγητό σας, δεν έχετε παρά να ρίξτε το “παγάκι λαδιού με βότανα” στο φαγητό που μαγειρεύετε.