Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό μπέικον σε φέτες
1/4 φλιτζάνι συσκεύασε την καφετιά ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό για όλη την παρέα
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετείτε τη σχάρα στη μέση.
Ανακατέψτε μαζί τη μαύρη ζάχαρη και σιρόπι σφενδάμου σε ένα μέτριο μπολ.
Απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί και τοποθετείτε τις λωρίδες μπέικον τη μια δίπλα στην άλλη. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο απλώστε το μείγμα ζάχαρη σε κάθε λωρίδα μπέικον και από τις δυο πλευρές. Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν για 15 λεπτά πριν το σερβίρετε.