Εύκολη Dulce De Leche

by sidagi.gr
662 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

2 (390 γραμμάρια το καθένα) κονσέρβες ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
2 ή 3 γυάλινα αποστειρωμένα βάζα

Εκτέλεση:

Φτιάξτε με ένα υλικό καραμελένια σως που θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Ρίξτε ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα στα γυάλινα βάζα σας και ασφαλίστε με τα καπάκια τους καλά.
Τοποθετήστε τα βάζα σε μια κατσαρόλα  σας και προσθέσετε νερό. Το νερό θα πρέπει να αυξηθεί τουλάχιστον 2,5 εκ πάνω από τη βάση του κάθε βάζου.

Κλείνετε την κατσαρόλα με το καπάκι και βράζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά στο 1 για 3 έως 4 μέχρι το ζαχαρούχο να αποκτήσει ένα σκούρο απαλό χρώμα.
Αφαιρέστε τα βάζα από το νερό και αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου, μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο μέχρι 3 έως 4 εβδομάδες.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα