Cheesecake με Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και μέλι

by sidagi.gr
806 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ 10% ή 2%Cheesecake με Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και μέλι
700 γραμμάρια Ανθότυρο ΜΕΒΓΑΛ
100 γραμμάρια βούτυρο
200 γραμμάρια μπισκότα τύπου digestive
3 αυγά χτυπημένα
1 βανίλια
4 κουταλιές της σούπας μέλι

Εκτέλεση:

Απολαυστικό σπιτικό cheesecake με ανθότυρο και στραγγιστό γιαούρτι

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Τρίβουμε τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο και τα ανακατεύουμε. Καλύπτουμε τον πάτο μιας στρογγυλής φόρμας με τα μπισκότα, πιέζοντας πολύ καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Ανθότυρο, τα αυγά και τη βανίλια μέχρι να γίνει το μείγμα λείο.

Στη συνέχεια στρώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση με τα μπισκότα. Ψήνετε στην ίδια θερμοκρασία για 40 λεπτά περίπου. Το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο να μείνει τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρετε. Τέλος περιχύνουμε την επιφάνεια με το Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και στη συνέχεια με το μέλι και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα