Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Συστατικά για 12 μπρουστέτες
12 φέτες ψωμί
Λίγο ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φρέσκο κατσικίσιο τυρί σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι ξίδι μπαλσάμικο
2 μήλα κομμένα σε φέτες
αλάτι και πιπέρι
Μέλι και καρύδια για σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό για όλες τις ώρες
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ξίδι μπαλσάμικο σε με μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει βράση. Όταν πάρει μια βράση κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Για καλύτερο αποτέλεσμα αφήνετε το τυρί σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα τουλάχιστον.
Σε ένα ταψί απλώνουμε αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε πάνω τις φέτες ψωμιού, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές.
Στη συνέχεια κόβουμε με σε λεπτές φέτες τα μήλα και τα ρίχνουμε μέσα σε ένα μπολ.
Έπειτα βάζουμε τις φέτες ψωμιού στο γκριλ και τις ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά γυρίζοντας ταυτόχρονα τις φέτες γι να μην καούν.
Βάζουμε στον πάγκο της κουζίνας τις φέτες μπαγκέτας και απλώνουμε από πάνω το κατσικίσιο τυρί. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το βαλσάμικο μέσα στο μπολ με τα μήλα και ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε τα μήλα πάνω σε κάθε μπρουσκέτα και σερβίρουμε ραντίζοντας με λίγο μέλι και ψιλοκομμένα καρύδια.