Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ασπράδια
2 κουταλιές της σούπας γάλα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
2 κούπες ζαμπόν ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι
100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ
100 γραμμάρια ροκφόρ
150 γραμμάρια γραβιέρα
8 ολόκληρα αβγά
2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση:
Ότι πρέπει για ένα γευστικό και δυναμωτικό πρωινό
Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το ζαμπόν.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με τις πατάτες.
Αφήνουμε την ομελέτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε.