Γουακαμόλε ντιπ με ροκφόρ

by sidagi.gr
913 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
5 σταγόνες ταμπάσκο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
1/4 της κούπας τυρί ροκφόρ σε θερμοκρασία δωματίου
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μεγάλο και ώριμο αβοκάντο
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
2-3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση:

Χορταστικό ορεκτικό για να συνοδέψτε τα κράκερ σας

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και τα περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού.
Με ένα πιρούνι το πολτοποιούμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, το ροκφόρ, το σκόρδο, την πιπεριά, το ταμπάσκο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά και λαχανικά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα