Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές της σούπας ξίδι σαμπάνιας
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές ξηρό αφρώδες κρασί παγωμένο
12 φρέσκα χωρίς κέλυφος στρειδιών με το κέλυφος
Εκτέλεση:
Σερβίρετε τον μεζέ με ούζο και απολαύτε το
Τοποθετήστε το ξύδι, κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι και σε ένα μικρό μπολ και ανακατεύετε να ενωθούν.
Αφήστε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 10 λεπτά για να ενωθούν οι γεύσεις. Λίγο πριν το σερβίρισμα, προσθέστε τον αφρώδη οίνο. Μετακινήστε με το κουτάλι πάνω στα φρέσκα στρείδια και σερβίρετε.