Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
1 κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μικρό κεφάλι ραντίτσιο (περίπου 225 γραμμάρια), κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 ματσάκι ρόκα (περίπου 112 γραμμάρια), κομμένο σε μικρά κομμάτια,
2 μικρά κεφάλια αντίδια (περίπου 168 γραμμάρια), κομμένο σε μικρά κομμάτια
Εκτέλεση:
Φρέσκια σαλάτα με απλά και εύκολα υλικά
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το κρεμμύδι, κάπαρη, το μαϊντανό, το ξύδι και ζάχαρη. Ενώ ανακατεύετε ρίχνετε το λάδι.
Προσθέτουμε τα χορταρικά (ρόκα, ραντίτσιο, αντίδια) και ανακατεύουμε, ρίχνουμε το αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.