Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
300 γραμμάρια προσούτο
½ φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κόκκινη πιπεριά
Ελιές μαύρες
Μαϊντανό
Αλάτι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ορεκτικό για να τρατάρετε όλη την παρέα
Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο νερό με λίγο αλάτι και με το κάρυ.
Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Χωρίζουμε 8 φέτες από το ζαμπόν και το υπόλοιπες τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Το προσθέτουμε στο ρύζι μαζί με πιπεριά ψιλοκομμένα
Μοιράζουμε το μείγμα επάνω στις φέτες ζαμπόν και τις τυλίγουμε σε ρολά.
Γαρνίρουμε με ελιές και με μαϊντανό.