Υλικά:
Για 4-6 άτομα
450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Δροσερό σορμπέ με γεύση γιαούρτι για ένα ξεχωριστό γλυκό
Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα 450 γραμμάρια κεράσια μαζί με τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στη παγωτομηχανή το μείγμα του γιαουρτιού, το δουλεύουμε για 25 λεπτά μέχρι να παγώσει το μείγμα μας. Στη συνέχεια τοποθετούμε στη κατάψυξη για 2 ώρες και είναι έτοιμο. Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή τότε τοποθετούμε το μείγμα για 4-6 ώρες στη κατάψυξη.