Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά του γλυκού αλεύρι και λάδι για το τηγάνι
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κιλό πράσα
1 κουτί ντοματάκια
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό ορεκτικό με λαχανικά!
Παίρνουμε τα πράσα και τα καθαρίζουμε καλά, τα πλένουμε με άφθονο νερό και τα κόβουμε σε ραβδάκια των 10 εκ.
Τα ρίχνουμε σε νερό που κοχλάζει μέχρι να μαλακώσουν και προς το τέλος προσθέτουμε και τα ντοματάκια και τα στραγγίζουμε καλά.
Πιέζουμε τα πράσα για να φύγει το νερό.
Αλευρώνουμε τα πράσα και τα ντοματίνια και τα τηγανίζουμε.
Τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με το ξύδι, το σκόρδο, την κάππαρη και τον μαϊντανό.
Και για να γίνει πιο νόστιμο το ορεκτικό μας… Σερβίρουμε πάνω σε ντάκο με πάστα τόνου και ελιές!!