Υλικά:
Για 4-6 άτομα
150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
125 ml κρέμα γάλακτος
30 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
600 γραμμάρια πράσινα νούντλς
200 γραμμάρια φασολάκια κουκιά (κατεψυγμένα)
Εκτέλεση:
Ότι πρέπει για το βραδινό γεύμα, μιας και είναι ελαφρύ πιάτο!
Βράζετε τα νούντλς σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβετε το προσούτο σε λωρίδες, ξεπαγώνετε τα φασολάκια με χλιαρό νερό και στραγγίζετε.
Τηγανίζετε το προσούτο σε ένα μεγάλο τηγάνι με βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό και το βάζετε στην άκρη.
Ρίχνετε τα φασολάκια στο ίδιο τηγάνι, ανακατεύετε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος και τα προσθέτετε και αυτά στο τηγάνι.
Αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε τα βρασμένα νούντλς. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και αφήνετε στη φωτιά.
Βάζετε τα νούντλς σε μία πιατέλα και από πάνω σκορπίζετε τις φέτες προσούτο και σερβίρετε.