Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
πιπέρι καγιέν
1 πακέτο νούντλς αυγού
λίγο βούτυρο
Εκτέλεση:
Αν προτιμάτε τα πικάντικα, ρίξτε από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν πριν σερβίρετε!
Σε μια κατσαρόλα βράζετε για 7 λεπτά τα νούντλς με αλατισμένο νερί μέχρι να μαλακώσουν όχι όμως παρά βρασμένα και σουρώνετε.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι ζεστάνετε το βούτυρο με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο λάχανο ώσπου να γίνει καστανό για 5 με λεπτά.
Έπειτα ρίχνετε τα νούντλς και αφήστε να μαγειρυετούν όλα μαζί μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα νούντλς.