Υλικά:
Για 4 άτομα
700 γρ. χυλοπίτες
500 γρ. γιαούρτι
250 γρ.παρμεζάνα τριμμένη
4 κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
5 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Τα καραμελωμένα κρεμμύδια ταιριάζουν απίστευτα με τις χυλοπίτες!
Τα καραμελωμένα κρεμμύδια ταιριάζουν απίστευτα με τις χυλοπίτες!
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με λάδι ώσπου να καραμελώσει. Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Σε μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις χυλοπίτες, σουρώνουμε και, όπως είναι ζεστές, τις ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το τριμμένο τυρί. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και σερβίρουμε αμέσως.