Υλικά:
Υλικά για 4 άτομα
450 γρ. καρότα
2 πορτοκάλια
30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
Aλάτι
Mαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Μία σαλάτα που προσφέρει πολλές βιταμίνες και μπορεί να καταναλωθεί ως ένα πλήρες γεύμα!
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και αφαιρούμε την σάρκα, μαζεύοντας και το χυμό τους σε ένα μπολ.
Αναμειγνύουμε καλά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιών και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε τα κομμάτια του πορτοκαλιού με τα καρότα και περιχύνουμε το ντρέσσινγκ. Τέλος, σκορπάμε πάνω στη σαλάτα τα φιστίκια.