Υλικά:
Υλικά για 4 άτομα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1/4 φλιτζάνι σόγια σως
1/4 φλιτζάνι Worcestershire σως
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
2/3 φλιτζάνι χυμός λεμόνι
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Αρωματίσε το κρέας σας, ειδικά το κοτόπουλο, πριν το ψήσιμο!
Αρωματίσε το κρέας σας, ειδικά το κοτόπουλο, πριν το ψήσιμο!
Ανακατεύουμε το λάδι, τη σόγια σως, τη Worcestershire sauce, τη μουστάρδα και το χυμό λεμόνι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο.
Αλείφουμε καλά το κρέας μας και από τις 2 μεριές και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.