Υλικά:
150 γρ. τριμμένο τσένταρ
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
Μισή κουταλάκι μαγειρική σόδα
Μισή κούπα γάλα
40 γρ. πουρές σκόνη
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
100 γρ. μαργαρίνη
3/4 του μικρού κουταλιού τριμμένο σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Μισό κουταλάκι αλάτι
Για το άλειμμα:
1/2 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Λίγη ρίγανη
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Γρήγορη και νόστιμη συνταγή για να κεράσετε τους φίλους σας!
Γρήγορη και νόστιμη συνταγή για να κεράσετε τους φίλους σας!
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ και φτιάχνουμε μια ζύμη που πλάθουμε σε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για δέκα λεπτά.
Αναμειγνύουμε το βούτυρο, την ρίγανη και το αλάτι για το άλειμμα σε ένα πιατάκι και αλείφουμε από πάνω τα τυροπιτάκια. Ψήνουμε άλλα δέκα λεπτά.