616
Υλικά:
3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλιά της σούπας ουίσκι
2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας βιολογική
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Ουίσκι και χυμός στο πιάτο σας…
Ουίσκι και χυμός στο πιάτο σας…
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκάλι, το ουίσκι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας.
Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε τα υλικά και η σάλτσα είναι έτοιμη.
Αν τη συνδυάσουμε με κρέας, καλό είναι να το βάλουμε μέσα στη σάλτσα για 60 λεπτά, να μαριναριστεί.