Υλικά:
20 κομμάτια σαβαγιάρ
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια γλυκό βύσσινο
200 ml γάλα
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια αφράτη κρέμα.
Ανακατεύουμε καλά το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια αφράτη κρέμα.
Μουλιάζουμε τα σαβαγιάρ στο κονιάκ και τα τοποθετούμε στα ποτήρια που θα σερβίρουμε το γλυκό μας. Προσθέτουμε την κρέμα μας και από πάνω το βύσσινο.
Ξαναρίχνουμε λίγα σαβαγιάρ, από πάνω κρέμα και τέλος βύσσινο.