Υλικά:
350 γραμμάρια τυρί Ricotta
1/4 φλιτζανιού μαύρο ρούμι
1/4 φλιτζανιού μαύρο καφέ
175 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Τρίβουμε το τυρί σε ένα σουρωτήρι με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον καφέ και το ρούμι και ζχτυπάμε με ένα κουτάλι μέχρι να έχουμε μια παχιά βελούδινη κρέμα.
Τρίβουμε το τυρί σε ένα σουρωτήρι με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον καφέ και το ρούμι και ζχτυπάμε με ένα κουτάλι μέχρι να έχουμε μια παχιά βελούδινη κρέμα.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα. Βάζουμε το μείγμα σε ποτήρια στη συνέχεια τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον .