Υλικά:
2 φλιτζάνια ρύζι για πιλάφι
3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
1 κόκκινη πιπεριά
1ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κύβο λαχανικών
Μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε σε λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον κύβο των λαχανικών και προσθέτουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε για λίγο, ρίχνουμε την ντομάτα, την πιπεριά και ανακατεύουμε ξανά.
Σοτάρουμε σε λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον κύβο των λαχανικών και προσθέτουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε για λίγο, ρίχνουμε την ντομάτα, την πιπεριά και ανακατεύουμε ξανά.
Προσθέτουμε τέσσερα φλιτζάνια νερό, το μισό μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσει το ρύζι. ΑΠασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον υπόλοιπο μαϊντανό.