Υλικά:
1 κίτρινη κολοκύθα
3 κούπες αλεύρι
1 κούπα γάλα
5 αυγά
1 μπέικιν πάουντερ
400 γραμμάρια φέτα
1 φλιτζάνι του καφέ λάδι
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και τηνξ τρίβουμε στον τρίφτη του τυριού. Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, το τριμμένο τυρί και τα υπόλοιπα υλικά.
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και τηνξ τρίβουμε στον τρίφτη του τυριού. Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, το τριμμένο τυρί και τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε τέλος το αλεύρι και ανακατεύουμε για να γίνει ένας χυλός.
Λαδώνουμε τη λαμαρίνα και αδειάζουμε μέσα το χυλό. Ψήνουμε για μία περίπου ώρα σε μέτριο φούρνο.