Υλικά:
Μισό μήλο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά πράσινη
1 καρότο
Χυμό ντομάτας
1 κουταλιά πελτέ
Ξύλο κανέλας
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού κοφτή ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με την πιπεριά για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μήλο και το καρότο.
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με την πιπεριά για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μήλο και το καρότο.
Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας με τον πελτέ, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα μπαχαρικά. Τέλος, βάζουμε αρκετό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει.