Υλικά:
2 αραβικές πίτες
1 καρότο
½ φινόκιο
1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο
2 φέτες καπνιστός σολωμός
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
½ κεσεδάκι γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το φινόκιο.
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το φινόκιο.
Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη.
Βάζουμε σε ένα μπολ ½ κεσεδάκι γιαούρτι, 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, το φινόκιο, το λάχανο και το καρότο.
Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας 2 αραβικές πίτες και μοιράζουμε πάνω στην επιφάνεια τους το σολωμό και το μείγμα λαχανικών.
Αμέσως μετά,τις τυλίγουμε.