Sauerkraut από τη Γερμανία

by sidagi.gr
1,1K προβολές

Υλικά:

1 πράσινο μήλο
1 μέτριο κρεμμύδι
150 γραμμάρια μπέικον
1 άσπρο λάχανο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας αλάτι
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το λάχανο και το ψιλοκόβουμε.


Καθαρίζουμε το λάχανο και το ψιλοκόβουμε.



Κόβουμε τα 150 γραμμάρια μπέικον σε μικρά κομμάτια.



Κόβουμε το πράσινο μήλο από το χοντρό μέρος του τρίφτη.



Το ίδιο και το κρεμμύδι.



Βάζουμε το λάχανο μαζί με το μπέικον, το κρεμμύδι και το πράσινο μήλο σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περισσότερο από 60 λεπτά.


Θα διαπιστώσουμε ότι το λάχανο έχει βράσει, όταν δούμε ότι έχουν απορροφηθεί όλα τα υγρά.



Όταν σερβίρουμε μπορούμε να προσθέσουμε λάδι και ξίδι.

Απαιτούμενος χρόνος: 75 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα