Υλικά:
Για 4-6 άτομα
700 γραμμάρια κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια
2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Ντοματίνια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μικρούς κύβους.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τοποθετούμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί μαζί με το λιωμένο σκόρδο και το δεντρολίβανο.
Αλατοπιπερώνουμε.
Περιχύνουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Τα βάζουμε να ψηθούν στο φούρνο για 20 λεπτά.
Στο σημείο αυτό, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα βάζουμε να ψηθούν άλλα 10 λεπτά.
Προαιρετικά πριν τα σερβίρουμε, στίβουμε από πάνω ένα λεμόνι.
Συνοδέψτε τα με κριτσίνα νηστίσιμα.