Πικάντικη σος με τυρί και πιπεριές

by sidagi.gr
543 προβολές

Υλικά:

500 γραμμάρια φέτα μαλακή
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
6 πιπεριές Φλωρίνης
 

Εκτέλεση:

Προσέχουμε η φέτα που θα αγοράσουμε να είναι μαλακή και υγρή για να λιώσει με τα υπολοιπα υλικά.


Προσέχουμε η φέτα που θα αγοράσουμε να είναι μαλακή και υγρή για να λιώσει με τα υπολοιπα υλικά.



Στραγγίζουμε με ένα απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές.



Βάζουμε σε ένα μπολ, τη φέτα, τις πιπεριές,μαζί με 3 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν και ½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο.



Τα χτυπάμε με τους κόφτες του μίξερ και τα πολτοποιούμε.



Μόλις είναι η έτοιμη η σος είναι έτοιμη, τη βάζω στο ψυγείο να παγώσει.



Τρώγεται κρύα και συνδυάζεται με ψωμί ή με πίτες.


 

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα