Υλικά:
1 κιλό αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
700 γραμμάρια γάλα χλιαρό
Δύο φακελάκια ξερή μαγιά
Ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Ένα κουταλάκι της σούπας λάδι
Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι το γάλα τη ζάχαρη και το αλάτι και ζυμώνουμε να πάρουμε μια ωραία ζύμη που να ξεκολλάει απο τα χέρια.
Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι το γάλα τη ζάχαρη και το αλάτι και ζυμώνουμε να πάρουμε μια ωραία ζύμη που να ξεκολλάει απο τα χέρια. Κατόπιν ζυμώνουμε και τραβάμε και αφήνουμε να ξεκουραστεί (για να κάνει ίνες το ψωμάκι μας. Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζέστη για 40λεπτά.
Ξαναζυμώνουμε χωρίζουμε σε 6 μπαλάκια τα αφήνουμε σε αλευρωμένο ταψί τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε σε ζέστη άλλα 40 λεπτά. Λαδώνουμε τα ψωμάκια μας και πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν (περίπου 20-30 λεπτά)