Υλικά:
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
2 καρότα
Μερικά φρέσκα φασολάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού αρακά
6 φλιτζάνια τσαγιού νερό
½ φλιτζάνι τσαγιού κοφτό μακαρονάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το βούτυρο μέχρι να μαραθούν.
Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το βούτυρο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τις ντομάτες,αφού τις λιώσουμε στο μούλτι και το σκόρδο.
Αφήνουμε να σιγοψηθούν για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους, τα φασολάκια, τον αρακά, το νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε στο τέλος το κοφτό μακαρονάκι και τη βράζουμε για 15 λεπτά.