816
Υλικά:
6 κουταλιές της σούπας κοφτές βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι
2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
Αλάτι
Πιπέρι άσπρο
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε το αλέυρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε το μείγμα ενώ προσθέτουμε τμηματικά το γάλα.
Ζεσταίνουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε το αλέυρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε το μείγμα ενώ προσθέτουμε τμηματικά το γάλα.
Όταν η σάλτσα πήξει, την αποσύρουμε από τη φωτιά.
Με αυτές τις αναλογίες γίνονται 2 φλιτζάνια τσαγιού σάλτσα.