752
Υλικά:
100 γραμμάρια αμύγδαλα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού ανθόνερο
Εκτέλεση:
Ζεματάμε τα αμύγδαλα και αφαιρούμε το φλούδι.
Ζεματάμε τα αμύγδαλα και αφαιρούμε το φλούδι.
Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη.
Χτυπάμε το μείγμα μερικά δευτερόλεπτα,το περνάμε από μια λεπτή σίτα, προσθέτουμε το ανθόνερο και το αφήνουμε στο ψυγείο.
Σερβίρεται παγωμένο.