Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1200 γραμμάρια γαλέο φιλέτο
Σπανάκι (όση ποσότητα θέλουμε)
3 ώριμες ντομάτες
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ότι πρέπει για το τραπέζι της Σαρακοστής
Πλένουμε το σπανάκι και το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για λίγα λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο γαλέου και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Στρώνουμε πάνω από το φιλέτο το σπανάκι, προσθέτουμε τη ντομάτα και τον άνηθο.
Στύβουμε πάνω από το ψάρι ένα λεμόνι και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Σερβίρουμε με μαγιονέζα έτοιμη η παρασκευάστε τη δική σας μαγιονέζα!