Εύκολη σάλτσα για κρεατικά

by sidagi.gr
617 προβολές

Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού
1 κουταλιά της σούπας ουίσκι
2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας βιολογική
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 

Εκτέλεση:

Ουίσκι και χυμός στο πιάτο σας…

Ουίσκι και χυμός στο πιάτο σας…

Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκάλι, το ουίσκι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας.

Προσθέτουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ανακατεύουμε τα υλικά και η σάλτσα είναι έτοιμη.

Αν τη συνδυάσουμε με κρέας, καλό είναι να το βάλουμε μέσα στη σάλτσα για 60 λεπτά, να μαριναριστεί. 

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα